Rediger eller slett et opptak i Taleopptak på iPhone
I Taleopptak-appen
kan du bruke redigeringsverktøy for å finjustere opptakene dine. Du kan fjerne deler du ikke vil ha, spille over deler eller erstatte et helt opptak. Du kan også slette et opptak du ikke trenger mer.
Klipp bort resten
I Taleopptak-listen trykker du på et opptak du vil redigere, trykker på
og trykker på Rediger opptak.Trykk på
oppe til høyre, og flytt de gule klippehåndtakene rundt delen du ønsker å beholde eller slette.Du kan føre fingrene dine fra hverandre for å zoome inn på bølgeformen for mer nøyaktig redigering.

Hvis du vil sjekke valget ditt, trykker du på
.Hvis du vil beholde valget (og slette resten av opptaket), trykker du på Klipp, og hvis du vil slette valget, trykker du på Slett.
Trykk på Arkiver, og trykk på Ferdig.
Erstatt et opptak
I Taleopptak-listen trykker du på et opptak du vil erstatte, trykker på
og trykker Rediger opptak.Flytt bølgeformen for å plassere spillehodet der du vil spille inn ny lyd.
Du kan føre fingrene dine fra hverandre for å zoome inn på bølgeformen for mer nøyaktig plassering.
Trykk på Erstatt for å begynne å ta opp (lydbølgen blir rød når du tar opp).
Trykk på
for å sette opptaket på pause, og trykk på Fortsett for å fortsette.Hvis du vil sjekke opptaket ditt, trykker du på
.Trykk på Ferdig for å arkivere endringer.
Slett et opptak
Du kan gjøre følgende:
Trykk på et opptak i Taleopptak-listen, og trykk deretter på
.Trykk på Rediger øverst i Taleopptak-listen, velg ett eller flere opptak, og trykk på Slett.
Slettede opptak flyttes til Nylig slettet-mappen i Taleopptak-listen, hvor de oppbevares i 30 dager som standard. Hvis du vil endre hvor lenge slettede opptak oppbevares, velger du Innstillinger
> Taleopptak > Fjern slettet, og velg et alternativ. Hvis du vil slette et opptak i Nylig slettet-mappen, trykker du på opptaket og trykker deretter på Slett.
Hvis du vil gjenopprette et slettet opptak, trykker du på Nylig slettet-mappen, trykk på opptaket og trykk på Gjenopprett. Hvis du vil gjenopprette eller slette alt i Nylig slettet-mappen, trykker du på Rediger over Taleopptak-listen og trykker på Gjenopprett alle eller Slett alle.