Del iPhone-bilder med Delte albumer i iCloud
Med Delte albumer i Bilder-appen
kan du dele bilder og videoer med kun de personene du velger. De kan også legge til egne bilder, videoer og kommentarer. Delte albumer fungerer med eller uten iCloud Bilder og Min bildestrøm.
Slå på Delte albumer
Velg Innstillinger
> [navnet ditt] > iCloud > Bilder, og slå deretter på Delte albumer.
Opprett et nytt delt album.
Trykk på
i Albumer-fanen, og trykk deretter på Nytt delt album.Gi albumet et navn, og trykk på Neste.
Velg personer du vil invitere, eller skriv inn en e-postadresse eller et telefonnummer, og trykk deretter på Opprett.
Slå på offentlig visning i iCloud
Marker et delt album i Albumer-fanen.
Trykk på Personer nederst på skjermen.
Slå på Offentlig nettside.
Legg til bilder og videoer i et delt album
Trykk på et delt album i Albumer-fanen, og trykk deretter på
.Velg alle objektene du vil legge til, og trykk deretter på Ferdig.
Legg til en kommentar hvis du vil, og trykk deretter på Publiser.
Slett bilder, videoer og kommentarer fra et delt album
Du må være eieren av det delte albumet for å kunne slette bilder eller videoer.
Slett bilder og videoer: Trykk på Marker i et delt album. Marker bildene eller videoene du vil slette, og trykk deretter på
.Slett kommentarer: Trykk og hold mens du viser kommentaren på et delt bilde, og trykk deretter på Slett.
Endre navn på et delt album
Rull til Delte albumer i Albumer, og trykk deretter på Vis alle.
Trykk på Rediger, og trykk deretter på albumnavnet og angi et nytt navn.
Legg til eller fjern abonnenter, eller slå varslinger på eller av
Marker det delte albumet, og trykk deretter på Personer.
Legg til abonnenter: Trykk på Inviter andre, og skriv inn navnene på abonnentene du vil legge til.
Fjern abonnenter: Trykk på en abonnent, og trykk på Fjern abonnent.
Slå av varslinger: Trykk for å slå av varslinger. Trykk en gang til for å slå på varslinger.
Abonner på et delt album
Når du mottar en invitasjon, trykker du på
og deretter på Godta. Du kan også godta en invitasjon i en e-postmelding.
Se familiealbumet ditt
Når Familiedeling er konfigurert, opprettes det automatisk et delt album kalt Familie i Bilder på alle familiemedlemmenes enheter. Alle i familien kan bidra med bilder, videoer og kommentarer til albumet, og de blir varslet når det legges til noe nytt. Se Konfigurer Familiedeling på iPhone.
Merk: iPhone må ha internettforbindelse når du skal bruke Delte albumer. Delte albumer fungerer både på Wi-Fi-nettverk og mobilnettverk. Mobildatakostnader kan komme i tillegg. Se Koble iPhone til internett.