Bruk Min bildestrøm på iPhone
Bruk Min bildestrøm med Bilder-appen
for å vise de nyeste bildene dine på iPhone, iPad eller iPod touch. Lagre opptil 1000 bilder automatisk i 30 dager uten å bruke iCloud-lagringsplass eller iCloud Bilder.
Min bildestrøm laster automatisk opp de nyeste bildene dine til iCloud, slik at du kan se dem på enheter som ikke bruker iCloud Bilder. (Min bildestrøm laster ikke opp Live Photos-bilder eller videoer.) Du må være logget på alle enhetene med den samme Apple-ID-en.
Slå på Min bildestrøm
Min bildestrøm teller ikke opp mot iCloud-lagringsplassen din og arkiverer bare stillbilder. Bildene dine lastes automatisk opp når du avslutter Kamera-appen og er koblet til Wi-Fi, men redigeringer blir ikke oppdatert på alle enhetene.
Velg Innstillinger
> [navnet ditt] > iCloud > Bilder, og slå deretter på Last opp til Min bildestrøm.
Hvis du nylig opprettet Apple-ID-en din, er Min bildestrøm kanskje ikke tilgjengelig. Hvis Min bildestrøm ikke er tilgjengelig, bruker du iCloud Bilder til å oppbevare bilder og videoer i iCloud.
Merk: Min bildestrøm slås automatisk av hvis du bruker iCloud Bilder.
Arkiver bilder fra Min bildestrøm på iPhone
Bilder i Min bildestrøm er kun tilgjengelig i iCloud i 30 dager. Etter det blir de fjernet. For å beholde disse bildene må du arkivere dem fra Min bildestrøm til iPhone, iPad eller iPod touch.
Trykk på Min bildestrøm i Albumer-fanen.
Trykk på Marker, og marker deretter alle bildene du vil arkivere.
Trykk på
, og trykk deretter på Arkiver bilde.
Administrer bilder i Min bildestrøm
Trykk på Min bildestrøm-albumet, og trykk på Marker. Nå kan du gjøre følgende:
Arkiver de beste bildene i iCloud eller på enheten: Marker bildene, og trykk deretter på Legg til i.
Del, skriv ut eller kopier: Marker bildene, og trykk deretter på
.Slett bilder: Marker bildene, og trykk deretter på
.
Selv om slettede bilder fjernes fra Min bildestrøm på alle enhetene, beholdes originalbildene i Bilder på enheten de ble tatt med. Bilder du arkiverer i et annet album på en enhet eller datamaskin, slettes heller ikke.
Bilder i Min bildestrøm teller ikke i forhold til iCloud-lagringsplassen, og beholdes i 30 dager i iCloud (opptil 1000 bilder). Last ned bildene til iPhone, iPad eller iPod touch eller datamaskinen din hvis du vil ha dem for alltid. Se Apple-kundestøtteartikkelen Min bildestrøm.