Atkurkite numatytuosius „iPhone“ nustatymus
Galite atkurti numatytąsias nustatymų reikšmes, neištrindami turinio.
Jei norite išsaugoti nustatymus, sukurkite „iPhone“ atsarginę kopiją, prieš atkurdami jų numatytąsias reikšmes. Pavyzdžiui, jei bandote išspręsti problemą, bet numatytųjų nustatymų atkūrimas nepadeda, galbūt norėsite atkurti ankstesnius nustatymus iš atsarginės kopijos.
Pasirinkite „Settings“
> „General“ > „Reset“.Pasirinkite parinktį.
ĮSPĖJIMAS: Jei pasirinksite „Erase All Content and Settings“ parinktį, bus pašalintas visas jūsų turinys. Žr. Pašalinkite visą turinį ir nustatymus iš „iPhone“.
„Reset All Settings“: Visi nustatymai, įskaitant tinklo nustatymus, klaviatūros žodyną, Pradžios ekrano išdėstymą, vietos nustatymus, privatumo nustatymus ir „Apple Pay“ korteles, yra pašalinami arba atkuriamos numatytosios jų reikšmės. Duomenys ir medijos neištrinamos.
„Reset Network Settings“: Visi tinklo nustatymai pašalinami. Be to, įrenginio pavadinimas, priskirtas pasirinkus „Settings“ > „General“ > „About“, iš naujo nustatomas į „iPhone“, o sertifikatai, neautomatiškai nustatyti kaip patikimi (pvz., svetainių sertifikatai), nustatomi kaip nepatikimi.
Korinis tarptinklinis taip pat gali būti išjungtas. (Žr. „iPhone“ peržiūrėkite arba pakeiskite korinio ryšio nustatymus.)
„Reset Network Settings“: Visi tinklo nustatymai pašalinami. Be to, įrenginio pavadinimas, priskirtas pasirinkus
> „General“ > „About“, iš naujo nustatomas į „iPhone“, o sertifikatai, neautomatiškai nustatyti kaip patikimi (pvz., svetainių sertifikatai), nustatomi kaip nepatikimi.Kai iš naujo nustatote tinklo nustatymus, pašalinami anksčiau naudoti konfigūravimo profilio arba mobiliojo įrenginio tvarkymo (MDM) neįdiegti tinklai ir VPN nustatymai. „Wi-Fi“ išjungiamas ir vėl įjungiamas, taip atjungiant jus nuo bet kokio tinklo, prie kurio buvote prisijungę. „Wi-Fi“ ir „Ask to Join Networks“ nustatymai lieka įjungti.
Jei norite pašalinti konfigūravimo profilio įdiegtus VPN nustatymus, eikite į „Settings“ > „General“ > „Profiles & Device Management“, pasirinkite konfigūravimo profilį, tada palieskite „Remove Profile“. Taip pat bus pašalinti visi profilio nustatymai ir paskyros. Šiame vadove žr. Įdiekite konfigūravimo profilius „iPhone“ įrenginyje.
Jeigu norite pašalinti mobiliojo įrenginio tvarkymo (MDM) įdiegtus tinklo nustatymus, eikite į „Settings“ > „General“ > „Profiles & Device Management“, pasirinkite tvarkymą, tada palieskite „Remove Management“. Taip pat bus pašalinti kiti MDM suteikti nustatymai ir pažymėjimai. Žr. „iOS“ diegimo žinyno skiltį „Mobiliojo įrenginio tvarkymas (MDM)“.
„Reset Keyboard Dictionary“: žodžiai pridedami prie klaviatūros žodyno tada, kai spausdindami atmetate „iPhone“ siūlomus žodžius. Iš naujo nustatant klaviatūros žodyno nustatymus ištrinami tik jūsų įrašyti žodžiai.
„Reset Home Screen Layout“: įdiegtąsias programas išdėsto pagal pradinį išdėstymą Pradžios ekrane.
„Reset Location & Privacy“: iš naujo nustatomi vietos ir privatumo nustatymai į numatytuosius.
Jei norite naudoti kompiuterį, kad ištrintumėte savo turinį ir nustatymus, o tada atkurtumėte „iPhone“ gamyklinius nustatymus, žr. „iPhone“ gamyklinių nustatymų atkūrimas. Jei norite visiškai ištrinti visą turinį ir nustatymus, žr. Pašalinkite visą turinį ir nustatymus iš „iPhone“.